Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaardij Kuper

Hilko Kuper
Sinds 1983 ben ik actief in de makelaardij. Het blijft een boeiende wereld, omdat met name de persoonlijke contacten met de klanten, elke dag weer anders maakt. In mijn vrije tijd fiets ik geregeld op mijn racefiets en ben ik vaak aan het werk in de tuin rondom mijn eigen huis.
Stefan Kuper
Stefan Kuper
medewerker buitendienst
0591 - 61 21 20 06 38 53 33 02
Sinds begin 2017 ben ik fulltime actief op het makelaarskantoor van mijn ouders. Na een aantal omzwervingen begon het toch te kriebelen en ben ik ook begonnen aan de opleiding tot makelaar/taxateur. Vooral het contact met verschillende mensen vind ik erg leuk. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld te vinden en vind ik het erg gezellig om sociale contacten te onderhouden.
Anke Kuper-de Groot
Anke Kuper-de Groot
officemanager
0591 - 61 21 20
Oorspronkelijk heb ik de opleiding voor operatie-assistente gedaan en ook als zodanig in een ziekenhuis gewerkt. In 1991 heb ik de overstap gemaakt naar de makelaardij gemaakt en werk sindsdien als officemanager. Ook doe ik het nodige vrijwilligerswerk voor de stichting Hulphond en in het Hospice in Emmen. In de tijd die naast dit alles nog overblijft ben ik bezig met diverse creatieve activiteiten (schilderen en art quilt).